banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI

Başkan Bayık, Çocuklarla Beraber İftar Açtı-GÖRÜNTÜLÜ

Hilvan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar buluşmaları devam ediyor.

Hilvan belediye çay bahçesinde düzenlenen geleneksel iftar sofrası, her gün 250 kişiyi buluşturuyor. Hilvan Belediye çay bahçesinde düzenlenen iftar sofrasının dün akşamki konukları her zamankinden farklı ve özeldi.

Dar gelirli ailelerin çocukları ile birlikte iftar açan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, iftar açmaya gelen çocuklara yemek servisi yapıp kendileriyle yakından ilgilendi. Ezanın okumasıyla çocuklarla birlikte iftar açan Bayık, bugünün kendisi için çok özel ve anlamlı olduğunu söyledi.

İftar yemeğinden sonra çocuklara çeşitli hediyeler veren Bayık, onlarla birlite hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bayık yaptığı açıklamada şöyle konuştu;
' Ramazan Ayı'nın güzelliğiyle beraber çocuklarımız ve belediye birim amirlerimizle beraber zengin bir sofrada iftarımızı açtık. Kurulan gönül soframızda insan ayırımı, zengin- fakir ayırımı yoktur. Bu da en büyük manevi değerlerimiz ve gücümüzdür. Ramazan Ayı'nın, bütün İslam alemine barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.