banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Hilvan’dan Kardeş Yıldırım Belediyesi’ne Ziyaret

Hilvan Belediyesi ile Bursa’nın Merkez İlçe Yıldırım Belediyesi 2011 yılında karşılıklı alınan meclis kararları ile kardeş belediye olmuştu. 2011 yılından bu yana karşılıklı olarak aralarındaki kardeşlik köprüsü güçlendirmek adına bugüne kadar çeşitli proje ve teknik bilgi alışverişinde bulundu.

Bursa’ya yaptığı bir dizi ziyaretler kapsamında kardeş Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi makamında ziyaret ederek, kurulan kardeşlik köprüsünün daha da güçlenmesi gerektiği mesajını verdi. Başkan Edebali’yi makamında ziyaret eden Bayık, ‘Bugün her zamankinden daha çok kardeşliğe ihtiyacımız olduğu gibi milli birlik ve beraberliğe de ihtiyacımız var. Doğusundan batısına kadar vatan topraklarında yaşayan herkesin bu kardeşliğe sahip çıkması ve koruması gerekmektedir. Yıldırım ile kurulan kardeşlik köprüsünü daha ileriye taşımak ve bu kardeşliği ebedi kılma çabasındayız. Belediye başkanımız Sayın İsmail Hakkı Edebali’ye görevlerinde başarılar diliyorum’ dedi.

Yıldırım’a yapılan ziyareti çok anlamlı bulduklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘ Peygamberler diyarından ilçemize yapılan ziyareti çok anlamlı buluyorum. Yaptıkları ziyaretten dolayı kardeş belediyemizin başkanı Sayın Aslan Ali Bayık’a teşekkür ediyorum’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.