banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

'Her Güne Binler Salavat' Kampanyasına cami öğrencilerinden destek

Peygamber Sevdalıları Platformunun başlatmış olduğu ‘Her Güne Binler Salavat Kampanyası'na Eyyübiye ilçesinde bulunan Hz. Şuayip Camisi öğrencilerinden destek geldi. Camide Kur'an-Kerim eğitimi gören minik öğrencilere salavat zikirmatik dağıtıldı.

Şanlıurfa merkezde bulunan Şuayip Camisi müdavimlerinden Ali Durmaz, kampanyaya verdikleri destek hakkında bilgilendirmede bulunarak, ”Bizler Hz. Şuayip Camisi olarak şuanda mevcut olarak 110-115 öğrencimiz bulunmaktadır. Öğrencilerimizden yaklaşık 70 Kur'anı- Kerim okumakta diğer 45 civarı da elifbayı okumakta bizler bu hizmeti yaparken tamamıyla Allah rızasını gözeterek yapmaktayız." Dedi.

Durmaz, Şu an camide 4-5 hocanın olduğunu, hem elifba kem de Kur'an dersi verildiğini belirterek, "Bizler de Allah rızası için bu hizmete koyulmuşu tabi ki bu sırada Kutlu Doğum ayı yaklaşmaktadır Kutlu Doğum münasebetiyle Peygamber Sevdalıları Platformu'nun başlatmış olduğu Kutlu Doğum Salavat Kampanyasına destek amaçlı bizler de bu kampanyaya destek veriyoruz. Bu amaçla Peygamber Sevdalıları Platformunun dağıtmış oldukları zikirmatikleri öğrencilerimizin hepsine dağıttık ve şu anda bütün öğrencilerimiz salavat kampanyasını destek amaçlı zikirlerini salavatlarını çekiyorlar." İfadelerine yer verdi.

Öğrencilerin günde ortalama 3-4 bin salavat çektiğini ifade eden Durmaz daha sonra, "Bunun yanısıra daha da fazla çeken öğrencilerimiz vardır. Bu vesileyle bizlerde salavat kampanyasının yaygınlaşmasını istemekteyiz bütün camilerde ve bütün Müslüman halkımız arasında Kutlu Doğum Salavat Kampanyasının yaygınlaşmasını istiyoruz. Bu gayretle inşallah bütün kardeşlerimiz bu kampanyaya katılırlar." İfadelerini kullandı.

Camide Kur'anı Kerim dersi almakta olan Yahya İlamlı ise, “Bizler salavat kampanyasına katılmışız ve herkesin de katılmasını istiyoruz” diyerek bütün Müslümanların bu salavat kampanyasına destek olması çağrısında bulundu. (Abdulhekim Bulut-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.