banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Hendeklere tuzaklanmış patlayıcılar imha ediliyor

Cuma günü saat 21.00’de sokağa çıkma yasağının uygulanmaya başlandığı Mardin’in Nusaybin ilçesinde polisin hendek kapatma ve barikatları kaldırmak için başlattığı operasyonlar sürüyor. Operasyonların yapıldığı mahallelerde zaman zaman silah ve patlama sesleri duyuluyor.

Bu sabah birçok mahalleye giren polis, hendeklerin kapatılması amacıyla operasyon başlatıldı. Akrep, Toma, kepçe ile zırhlı ve paletli dozer tipi iş makineleriyle mahallelere giren polis ekipleri, PKK’li grupların sokaklarda açtığı hendekleri kapatarak, barikatları kaldırmaya başladı. Polisin mahalleye girmesinden sonra da yoğun olarak silah ve patlama sesleri duyuldu.

Sakarya Caddesi’nde PKK’lilerce hendeğe yerleştirilmiş patlayıcı polisler tarafından infilak ettirildi. Patlama sonrası yolda dev bir çukur açılırken çevredeki ev ve işyerleri ise zarar gördü.

 Şehir merkezine iki gündür elektrik ve su verilmezken GSM ve internet erişiminin ise zaman kesildiği öğrenildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.