banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Haliliye

Hayrat Vakfı Bu Bayram 1 milyon ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor

Her yıl kardeşliği pekiştiren ve bereketin sembolü Kurban Bayramı yaklaşırken, Sivil Toplum Kuruluşları da yardım çalışmalarına hız vermeye başladı. Kurban bayramında fakir ailelere ulaşmak için çalışmalarına hız veren Hayrat İnsani Yardım Derneği, bu yıl 50 ülkede kurban keserek, 1 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyor.

‘BİZE EMANET EDİLEN KURBAN ETLERİNİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRIYORUZ’

Derneğin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Hayrat İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa Bölge Temsilcisi Abdullah Toprak, derneğin geçen yıl 800 bin kişiye yardım ulaştırdıklarını söyleyerek,  “Her yıl düzenli olarak yaptığımız Kurban Bayramı et dağıtımını bu yıl da aynı şekilde yapmaya devam ediyoruz. 2018 yılı Kurban Bayramında toplamda 800 bin kişiye kurban eti ulaştırdık. Bu yıl hedefimizi Allah’ın izniyle 1 milyon mazlum olarak belirledik. Sadece ülkemizde değil, 50 ülkede dev bir organizasyon ile bize emanet edilen kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.” şeklinde ifade etti.

Kurbanlıklar titiz şekilde seçiliyor

Her yıl düzenli olarak kurban eti dağıtımı organizasyonu ile yüz binlerce kişiye ulşatıklarının ifade eden Toprak, “Hayırseverlerimizin bize emanet ettikleri kurban ücretleriyle en sağlıklı ve dini koşullara en uygun hayvanları veteriner gözetiminde alarak kesimini yapıyoruz. Bu yönden de hayırseverlerimizin gönülleri rahat olsun. Her şey onların istediği gibi dini koşullara uygun olarak gerçekleşiyor” ifadelerini kullandı.

Doğu, Güneydoğu’da Kurbanlar kesilecek

Türkiye’de de özellikle Doğu ve Güneydoğu illerinde önemli çalışmalara imza atan Hayrat İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa Şubesi Temsilcisi Abdullah Toprak, “Doğu ve Güneydoğu illerinde de çok önemli çalışmalara imza attık. Bu yıl Kurban Bayramında da bu çalışmalara devam ederek bölgede ihtiyaç sahiplerine ulaşacağız. Kurbanlarımız bu illerimizde de kesilerek ihtiyaç sahiperine ulaştırılacak” ifadelerine yer verdi.

HAYRAT YARDIM´A KURBANINIZI NASIL BAĞIŞLAYABİLİRSİNİZ?

Bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar dernek merkezine giderek elden - Banka hesap numaraları aracılığıyla - www.hayratyardim.org internet adresinden online bağışla, stantlara gelerek makbuz karşılığında, temsilci ve yetkililerle irtibata geçerek bulundukları yere gelerek makbuz ve dekont vermek suretiyle bağışta bulunabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.