banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Hastane'de Yatan Gazileri, Vali Erin Ziyaret Etti

Türkiye tarafından Suriye'nin Kuzeyini terörden temizlemek amacıyla başlatığı Barış Pınarı Harekatı sırasında yaralanarak Şanlıurfa'da tedavi altına alınan gazileri hastaneden ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Yaralı askerlere geçmiş olsun dileklerini iletti.

 Önceki gün Barış Pınarı Harekatı’nda şehit düşen Ulaştırma Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun’un memleketi Kocaeli’ye uğurlanması için düzenlenen askeri törene katılan Vali Abdullah Erin, Cenzae merasiminin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavileri devam eden askerlerimizi ve Suriye Milli Ordusu (SMO) askerleri ile yaralı vatandaşları ziyaret etti.

Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili doktorlardan bilgi alan Vali Erin, ziyaret ettiği askerlere geçmiş olsun dileklerini ileterek harekatta gelinen son durum hakkında bilgi verdi.

Hastaneden tedavi gören yaralıları ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga ile İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.