banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

HARÜSEM YAZ KAMPI SONA ERDİ


Kısa adı Harüsem olan Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde 7-15 yaş grubunu kapsayan çocuklara yönelik düzenlenen yaz kampının birinci kuru sona erdi.
15 Haziranda başlayıp 10 Temmuz itibariyle sona eren haftanın beş günü saat sabah 09:00’dan akşam 16:00’a kadar devam eden kampın kapanış törenine üniversite Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın, HarüsemMüdürü Doç. Dr. Celal Ağan ve akademisyenler hazır bulundular.
Öğrencilerle sohbet eden Rektör Taşaltın 40 öğrenciye katılım belgesi verdi. Harüsem Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan yaptığı açıklamada; “Yaz kampımıza katılan çocuklarımızaÜniversite akademisyenleri tarafından gün içerinde yüzme, basketbol, İngilizce, Kur’an-ı Kerim, satranç ve eğitsel oyunlar eğitimi verildi. 6 kişiyle başlayan kampımızı 40 çocuğumuzla bitirdik. Programda çocuklarımız gün boyu yardımcı ablaların kontrolü ve gözetiminde oldular. Çocuklarımızın yemek ihtiyaçları için menüler akademisyen danışmanlar tarafından belirlendi. Sürekli eğitim merkezimizde yaz kampımız ve diğer etkinliklerimiz devam edecektir.” dedi.
Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın yaptığı açıklamada; “Sürekli eğitim merkezimiz her geçen gün alanını genişletmektedir. Amacımız üniversitemiz ve Şanlıurfa halkını bütünleştirerek, üniversitemizin teknik bilgisini şehrimize aktarmaktır. Paket program şeklinde olmasıyla Urfa’da bir ilk olan yaz kampımızın, ikinci grubu 20 Temmuzda başlayacak, güz döneminde ise şehrimizin ihtiyaçlarına yönelikkurslarımızın startını da vereceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.