banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

ÇOCUK KAMPÜSÜNDE RİSK ANALİZİ EĞİTİM SEMİNERİ


HARÜSEM tarafından risk analizi yaptırılan Çocuk Kampüsü’nün daha da emniyetli hale gelmesi sağlandı. Ayrıca çalışanlarına yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği semineri düzenlendi.
Seminere HARÜSEM yetkilileri, Çocuk Kampüsünde görevli yönetici, sınıf öğretmenleri, öğretmen yardımcıları ve temizlik görevlisi katıldı.
Seminerde işyerinde dikkat edilmesi gereken genel hususlar, güvenlik ve sağlık işaretleri; renkler ve anlamları, basınçlı kaplar ve kimyasallar hakkında Çocuk Kampüsü çalışanlarına bilgiler verildi.
Seminerle ilgili bilgi veren Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan “Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ramazan Taşaltın hocamızın ve üniversitemiz Yapı İşleri Dairesinin destekleriyle Çocuk Kampüsü artık çok daha emniyetli bir eğitim yuvası haline gelmiştir. Çocuk Kampüsü’nde eğitim gören çocuklara ve ailelerine daha sağlıklı ve güvenli hizmet verebilmek amacıyla bu tür geliştirici hizmet içi eğitim seminerler ve etkinlikler devam edecektir. Şu anda bir TÜBİTAK Bilim Şenliği projesi üzerinde tüm HARÜSEM personeli çok yoğun çalışıyoruz. İnşallah projemizin kabulü halinde Çocuk Kampüsü’ndeki öğrencilerimize ve Şanlıurfalı çocuklara bilimle iç içe unutamayacakları bir 2016 senesi tasarlıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.