banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir PKK Kuşadasıspor Manchester United 23 Galatasaray Candeias

HARÜSEM Gaziantep Belediye Personeline Biyosidal Eğitimi Verdi

 


Eğitimde ilk yardım, kişisel koruyucu donanım, biyosidal ürünlerin etkileri, uygulama araçları, biyosidal ürünlerin depolanması ve taşınması hakkında teorik ve pratik bilgileri kursiyerlerle paylaşıldı. Ayrıca biyosidal ürünlerin insan ve çevre sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerinin üzerinde durulurken haşereler ile mücadelede alternatif çözümler tartışıldı.
Bu tür eğitim programlarının devam edeceğini dile getiren HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan; “Üniversite olarak belli bir eğitimden ziyade uzman hocalarımızın olduğu her konuda ve sürekli olarak toplumu bilgilendirmek için kurslarımız devam edecek. HARÜSEM olarak daima eğitim sürekli eğitim felsefesiyle hareket ediyoruz. İhtiyaç duyulan birçok konuda bu tür eğitimlerimiz devam edecektir” dedi.
HARÜSEM tarafından verilen iki günlük eğitime Gaziantep ve Şanlıurfa’da görevli belediye personellerinden toplam 96 kişi katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.