banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

TIP FAKÜLTESİ BAŞHEKİMLİĞİ ÇİFTÇİ’Yİ ZİYARET ETTİ


Ziyaretin gecikmiş bir hayırlı olsun ziyareti olduğunu dile getiren Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi İbrahim Can Kürkçüoğlu; “Bilindiği gibi kısa bir süre önce Büyükşehir Belediye Başkanlığına oturan Sayın Nihat Çiftçi’ye yönetim olarak bir hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu arada Ocak 2016’da itibaren hizmete koyacağımız Osmanbey Kampüsündeki yeni Tıp Fakültesi Hastanemizin ulaşımıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduk” dedi.
Ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını dile getiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi; “Bizi ziyaret eden Başhekimimize ve yönetimine teşekkür ederim” dedi. Çiftçi, ulaşım konusunda Belediye olarak üzerlerine düşen bütün görevleri yerine getireceklerini belirtti.
Ziyarete Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi İbrahim Can Kürkçüoğlu, Hastane Başmüdürü Abdullah Göçmez, başhekim yardımcıları, başhemşire ve müdür yardımcıları katıldılar.
Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.