banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Paylaşan Eller

Harran Üniversitesi'nde devir teslim töreni yapıldı


Üniversitenin Yenişehir Kampüsünde bulunan rektörlük makamında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan eski Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, üç buçuk yılda üniversiteyi kurumsal bir yapıya getirmeye çalıştıklarını belirtti. Yeni Rektör Prof. Dr. Recep Çiğdem’in de bu kurumsal yapıyı daha ileriye taşıyacağına inandığını belirtti.
Daha sonra konuşan yeni Rektör Prof. Dr. Recep Çiğdem, devraldığı bu görevi hakkıyla yapacağını belirterek, Üniversiteye verdiği katkılardan dolayı Prof. Dr. Ramazan Taşaltın’a teşekkür etti ve yeni hayatında başarılar diledi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hb 5 yıl önce

tam da adami rektor yapmislar, eglence basliyor.... kamuoyuna duyurulur..

Avatar
Memleket 5 yıl önce

Eski bir filmi hatırladım resme bakınca...

Avatar
Mersavili Musa 5 yıl önce

Hb nikli ismini yazmaya cesaret edemeyen hiyarto. Adam gibi adamları karalama. Kul hakkina girme adam ol yoksa adam ederler seni...

Avatar
Mr.Zotto 5 yıl önce

Tüm adaylara başarilar dilerim

Avatar
Murat Şahin 5 yıl önce

"Hb" erkek ol gercek isminle yorum yap