banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Hilvan MYO Öğrencilerinden kermes

Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık bölümü öğrencileri, aldıkları halkla ilişkiler dersi gereği kendi aralarında proje hazırladı. Hem derslerini yapan hem de hazırladıkları sosyal proje ile kendi okullarında kermes düzenledi. Hilvan halkı ve esnaflardan aldıkları destek ile düzenledikleri kermesin gelirini ihtiyaç sahibi öğrenci ve çocuklara bağışlayacaklarını ifade eden öğrenciler, kermese katkıda bulunan ve yardım eden herkese teşekkür etti.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, kermese katkı sağlamak amacıyla belediye personeli ile birlikte katıldı. Belediye olarak üniversite ile çok sıcak diyalog içinde olduklarını belirten Bayık;
'Yoksul çocuklar için düzenlenen kermese emek veren ve bununla beraber ilçemize maddi ve manevi katkı sağlayan bütün öğrenci ve öğretim görevlilerine çok teşekkür ediyorum' dedi.

Hilvan Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Serap Ateş, kermese katılan ve yardımda bulunanlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.