banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Ceylanpınar MEselek Yüksekokulu eğitime açılacak

Cebrail Aydın/Ceylanpınar OLAY

Harran Üniversitesi Ceylanpınar Meslek Yüksek Okulu ve yurt binası olarak iki blok ve üç kattan oluşacak binanın toplam alanı 4 bin metre kare alandan oluşuyor. Yapılan binada derslikler, laboratuarlar, idari bürolar, kütüphane, internet odası, konferans salonu ve kantin bulunuyor. Görüştüğümüz Rektör Taşaltın, ‘Ceylanpınar MYO’nun hizmete girişi yapıldı. Ancak okulda eğitim verecek öğretim görevlisinin bulunamaması nedeniyle okulda eğitimi başlatamadık. Burada eğitim görmeye hak kazanan öğrencilerimiz ise Şanlıurfa MYO’unda eğitimlerine devam ediyor. Okulun sahipsiz kalmaması için geçici olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim ettik. Kısmet olursa öğretim görevlilerinin bulunması ile 2016 Eylül ile birlikte MYO’unda eğitim başlayacak” dedi.
Biz emanetçiyiz
Ceylanpınar MYO’nun emanet edildiği İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç ise binan kurumlarına bir yıl için teslim edildiğini eksiliklerin tamamlanması ile ardından tekrar HRܒye iade edileceğini belirtti. Müdür Kılıç, ‘Binanın müdürlüğümüzün himayesine verildiği doğrudur. Ancak şu anda hizmet amacıyla kullanamıyoruz. İşin gerçeği sorumluluk alanımızda olduğu için boş binanın zarar görmemesi ve madde bağımlılarından korumak için emanetçiyiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.