banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Harran Otogar'ı Törenle Açıldı

Şanlıurfa’nın Harran İlçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Harran Otogar'ının açılışı yapıldı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Harran Otogar'ının açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Törende konuşan Başkan Nihat Çiftçi, Harran için hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirterek, "Harran'a son yıllarda kazandırdığımız hizmetlerle tarihi ilçemizi hak ettiği yere getirmeye çalıştık" dedi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Harran'a kazandırılan Harran Otogarı'nın açılışı ilçe halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Büyükşehir yönetim kadrosu, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve çok sayıda Harranlı vatandaş katıldı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: AK BELEDİYECİLİĞİ HARRAN'DA DA YAŞATTIK

Otogarın açılışında Harranlılara seslenen Başkan Nihat Çiftçi, ilçenin kalkınmasına yönelik kurumsal olarak bir çok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Harran Kültür Merkezi, semt pazarları ile alt ve üst yapı çalışmalarının tüm Harran halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Çiftçi, "AK Belediyeciliğin gereği her zaman halkına hizmet sunmaktır. Bizler de diğer tüm ilçelerimizde olduğu gibi Harran için 'en iyi hizmeti nasıl yaparız' bunun çabası içerisinde olduk. Harran bir dünya mirasıdır. Harran'ı sevmek demek vatanını, bayrağını sevmek demektir. Biz her zaman Harran'ı sevdik ve ilçe halkımızın huzuru için çalıştık. Tüm bu süre içerisinde bizlere kapılarını açan ve bizleri her zaman mutlulukla karşılayan tüm Harranlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi. 
Başkan Çiftçi'nin ardından bir konuşma yapan Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise ilçede son 2-3 yıl içerisinde çok büyük bir hizmet atağının gerçekleştirildiğini ve bunun da mimarının Büyükşehir Belediyesi olduğunu söyledi. 
Son olarak halka seslenen MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz da Başkan Nihat Çiftçi'nin Karaköprü'nün ardından Şanlıurfa'nın genelinde çok büyük hizmetler gerçekleştirdiğini belirterek çalışmalarından dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti. 
Konuşmaların ardından yine vatandaşların da yoğun katılımıyla içerisinde 5 adet peron, 8 adet bilet satış noktası, 2 adet büfe, 1 adet restoran, idare binası, tesis odaları ve dinlenme alanlarının yer aldığı otogarın kurdela kesimi yapılarak açılış gerçekleştirildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.