banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Harran'da altyapısı tamamlanan grup yolları asfaltla buluştu

Tüm ilçelerde başlattığı asfalt hizmetini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Harran ilçesinde kırsal grup yollarında alt yapısını tamamladığı yolları sathi asfaltla buluşturmaya devam ediyor. 

Belirlenen program dahilinde asfalt çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bir yandan yolları asfaltla buluştururken diğer yandan yol alt yapısı çalışmalarını da sürdürüyor.

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin son durağı İlçe Halkının en yoğun kullandığı Meydankapı grup yolu oldu. Yüklenici firmadan kaynaklı mağduriyet yaşanan yola Büyükşehir Belediyesi el attı. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerince temel yapım işi çalışmaları son hızla devam ederken sathi asfalt çalışmasını bir an önce tamamlamak için ekipler gece gündüz çalışmaya devam ediyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.