banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Haliliye’de İlaçlama Çalışmalarımız Gece 1’e Kadar Devam Ediyor

Temizlik İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi, vatandaşların sinek ve haşereden doğan rahatsızlığı yaşamaması için ilçe genelindeki çalışmalarını, filosunu genişleterek gece ve gündüz vardiyaları ile devam ettiriyor. Sinek ve haşerenin yaşam alanı olan rögar, çöp konteyneri, dere yatakları, ahırlar, su birikintileri ile apartman bahçelerinde dumanlama, sırt pompası, holder, ULV ve mist blower gibi araçlar ile ilaçlama yapan ekipler, merkez ve kırsal mahalle ayrımı gözetmeden çalışmalarını hummalı şekilde yürütüyor.
Yürütülen çalışmaları genişleterek devam ettirdiklerini ifade eden Başkan Mehmet Canpolat ise yaptığı açıklamada, “Haliliye Belediyemizin İlaçlama Birimi ekipleri, ilçemiz genelinde haşere ve sinekle yoğun bir mücadele ediyorlar. Bu bağlamda biz, 28 araçlık filomuz ile Devteşti, Ahmet Yesevi, Bağlarbaşı, Süleymaniye ve Yavuz Selim mahallelerimizde ve diğer tüm mahallelerimizde, bugün itibari ile akşam saat 18.00’de gece saat 01.00’e kadar ilaçlama çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.
Devteşti Mahalle Muhtarı Tahir Kına da, mahallelerinde yürütülen çalışmalardan dolayı Başkan Mehmet Canpolat ve Haliliye Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Temizlik İşleri Müdürlüğünden de yapılan açıklamada; Sağlık Bakanlığı tarafından sinek ve haşerelere karşı kullanılmak üzere ruhsatlandırılmış, onaylanmış ve etkinliği ispat edilmiş ilaçlarla çalışmaların yapıldığı bildirildi.

Öte yandan İlaçlama Birimi ekipler; 1 ATV motor, 2 holder, 4 mistblower, 5 elektrikli motosiklet, 16 ULV cihazı ve 40 personel ile çalışmalarını yürütmekte.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.