banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Haliliye ve Karaköprü Karantina Uygulamasında Başı Çekiyor

Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde kurulan İl Hıfzıssıhha Kurulunun 108 Nolu Kararı ile bir günde Şanlıurfa il ve ilçelerinde toplam 93 yerde karantina uygulaması başlatıldı. 

Valilikten yapılan açıklamada, kurul kararıyla 29 yerde uygulanmakta olan karantina sürecinde yeni pozitif vaka çıkmaması üzerine bu uygulamaya son verildi.

İşte konu ile ilgili yapılan o açıklama:
Yapılan filyasyon çalışmaları sonucunda COVID-19 pozitif tespit edildiğinden COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar Birecik İlçemizde dört (4), Bozova İlçemizde iki (2), Ceylanpınar İlçemizde üç (3), Eyyübiye İlçemizde on bir (11), Haliliye İlçemizde yirmi dört (24), Harran İlçemizde iki (2), Hilvan İlçemizde bir (1), Karaköprü İlçemizde yirmi beş (25), Suruç İlçemizde yedi (7) ve Viranşehir İlçemizde on üç (13) farklı adreste karantina tedbiri uygulanmasına, 

C. Karantina tedbiri uygulanan, geçen süre zarfında yeni pozitif vaka tespit edilmeyen ya da son vaka tespitinden sonra 14 gün geçmesi ve yeni vaka çıkmaması durumunda 05.07.2020 tarihi itibariyle Eyyübiye İlçemizde dört (4), Haliliye İlçemizde yedi (7), Karaköprü İlçemizde altı (6), Siverek İlçemizde üç (3), Suruç İlçemizde üç (3) ve Viranşehir İlçemizde altı (6) farklı adreste karantinanın sonlandırılmasına,  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.