banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Haliliye Belediyesinden Evde Bakım hizmeti!



Günü birlik gerçekleştirilen kaplıca turu sabahın erken saatlerinden başlayarak akşam saatlerine kadar devam etti. 25 kadının katıldığı sağlık turunda kaplıca seansının yanı sıra misafirlere öğlen yemeği ikramında da bulunuldu. Evde Bakım Hizmeti personelinin de eşlik ettiği tur boyunca misafirler, bahar havasının da keyfini çıkardı.

Haliliye Belediyesi’nin ‘yanınızdayız’ sloganı ile başlattığı, maddi durumları gözetilmeksizin tüm ihtiyaç sahiplerine talep etmeleri halinde aralıksız devam ettirdiği ‘evde bakım hizmeti’; faydalanıcıların evlerinde kişisel bakımlarının yapılması, yaşadıkları yerlerin ihtiyaç ve temizliklerinin sağlanması gibi hizmetleri içeriyor.

Bölgenin önemli termal kaynakları arasında yer alan Karaali Kaplıcaları, birçok sağlık sorununun çözümü için de doğal bir kaynak olarak biliniyor.

KAPLICA TURUNUN ARDINDAN BAŞKAN DEMİRKOL’A TEŞEKKÜRLER YAĞDI
Gün boyu devam eden kaplıca turundan yararlanan kişiler günün sonunda yaşadıkları farklı gün ve aldıkları hizmetlerden dolayı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a dualarla birlikte teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.