banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Sırrın ve Karşıyaka’ya Yeni Yollar Açılıyor

Fen İşleri Müdürlüğü, mevsim şartlarının düzelmesiyle birlikte ilçedeki yol ağını genişletmeye yönelik çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler, merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan sürdürdüğü çalışmalarını yol açma, bakım onarım, parke döşeme ve stabilize yol yapımı olarak devam ettiriyor. Henüz yapılaşmanın olmadığı alanlarda da çalışan Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede yolu yapılmayan cadde ve sokak bırakmamayı hedefliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Sırrın Mahallesi Köylükent bölgesinde yeni yol açma çalışmalarında sona yaklaştı. Ekipler, açılan yeni yollara stabilize malzeme dökerek yolu kullanıma hazır hale getirdi. Karşıyaka Mahallesi’nde de başlatılan yol açma çalışmaları tamamlandı. Açılan yeni yollara stabilize malzeme dökümüne başlayan ekipler, burada da çalışmalarını tamamlayarak yolu hizmete açmayı hedefliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.