banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Camileri için temizlik ekibi oluşturdu

Temizlik İşleri Müdürlüğü, bünyesindeki 2 adet mobil temizlik aracıyla cami, taziye evi ve Cemevleri’nin temizliklerini aralıksız şekilde devam ettiriliyor. Kırsal mahallelerdeki 136 camide temizlik çalışmalarını yapan temizlik görevlileri, merkezde mahallelerdeki 123 camide de periyodik olarak çalışmalarını sürdürüyor. Camilerin yanı sıra; merkez ve kırsal mahallelerdeki taziye evleri ve Cemevleri’nin de temizlik çalışmalarını yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü, temiz bir Haliliye için her alanda çalışmalarına devam ediyor.

Temizlik çalışmalarının yapıldığı Hz. Talha Cami İmamı Ahmet İncigöz, Haliliye Belediyesi’nden yaptığı bu hizmetin çok faydalı olduğunu ve herkesin ibadet yaptığı bu mekanların temiz olmasının çok önemli olduğunu ifade etti. İncigöz, bu çalışmalarından dolayı Haliliye Belediyesi’ne teşekkür etti.


Başkan Fevzi Demirkol’un kamuda paylaşımdan yanayız anlayışıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan mobil temizlik aracıyla Haliliye ilçe sınırlarının yanı sıra; Akçakale, Birecik, Ceylanpınar, Harran, Hilvan, Siverek, Suruç Çadır Keni ve Viranşehir ilçelerindeki camilerinde temizlik işlemleri tamamlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.