banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Birecik

Haşere İle Etkili Mücadele-GÖRÜNTÜLÜ



Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekipleri, Başkan Fevzi Demirkol’un talimatı ile ilaçlama çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Haliliye’de dumanlama, sırt atomizeri, sırt pompası ve araçla ULV sitemi kullanılarak devam eden ilaçlama çalışmalarının yanı sıra haşere mücadelesi de yürütülüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe merkezinde 2 vardiya halinde 10 ekip ile ilaçlama çalışması yapıyor. Gün boyu haşere ile mücadele eden ekipler çalışma planları kapsamında apartman bahçelerinde bulunan; kanalizasyon bağlantıları, su birikintileri, kullanılmayan su depoları ile bodrum katlarında ilaçlama çalışması yapıyor. Apartman dışında ise bahçe ve çöp konteynerlerinde de ilaçlama çalışması yürütülüyor.

APARTMANLARA BİLGİLENDİRME VE UYARI YAZILARI
Apartman bahçelerinde yürütülen ilaçlama çalışmasının ardından ise apartman girişlerine yapılan ilaçlama çalışması hakkında bilgilendirme ve uyarı yazısı yapıştırılıyor. Haliliye Belediyesi Beyaz Masa Servisi’nin ‘444 22 63’ nolu iletişim bilgisinin yer aldığı stickerlerde Ulusal Zehir Danışma Merkezi'nin de iletişim numarası yer alıyor.

İlaçlama çalışması hakkında açıklama yapan Veysel Karani Mahalle Muhtarı Sadık Salar , Haliliye Belediyesi’nin ilaçlama konusunda çok duyarlı olduğunu ve ilaçlama çalışmasının güzel bir şekilde sürdürüldüğünü anlatırken bu yıl sinek ve haşere konusunda sıkıntı yaşamadıklarını ifade etti. Muhtar Salar ayrıca sürdürülen çalışmalar nedeniyle Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.