banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI şehmuz özer ile anlaştı urfaspor kartalspor maçı

HALİLİYE BELEDİYESİ, DEMOKRASİ NÖBETİNİ BOZOVA’DA SÜRDÜRDÜ

 

Milli irade ve demokrasi nöbetinin 17’nci gecesinde de Haliliye Belediyesi meydanlarda olmayı sürdürdü. Haliliye Belediyesi, Bozova’da demokrasi nöbetindeki vatandaşlar için de bir program düzenledi. Programa Başkan Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı, AK Parti teşkilat üyeleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Şef Osman Devecioğlu yönetimindeki Haliliye Belediyesi Tasavvuf Müziği korosunun sahne aldığı programda, ilahiler, kasideler ve mehter marşları seslendirildi. Alanı dolduranlara Türk Bayrağı ve çeşitli ikramların yapıldığı program, koronun eserlerini tamamlamasının ardından Grup Miraç konseri ile devam etti. Okunan ilahilerin ardından program, yapılan dua ile sona erdi.

Başkan Fevzi Demirkol, programdaki konuşmasına demokrasi nöbetinde alanları dolduranlara selamını ileterek başladı. Darbe teşebbüsünü anlatırken, darbecilerin Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşunu hesaplayamadığını da vurgulayan Başkan Demirkol, “Bu alanda Bozova’nın bu meydanında, Şanlıurfa’nın Rabia Meydanı’nda Türkiye’nin 81 vilayetinde meydanlarında, alanlarında toplanan halka selam olsun diyorum. Bir grup asker kılıklı terörist, bu darbe teşebbüsü ile devletin istikbalini, devletin bağımsızlığını, milletin istikbalini ve geleceğini, ümmeti Muhammed’in umudunu söndürmek, mazlum milletlerin umudunu söndürmek istediler. O gün, Başkomutan olarak Cumhurbaşkanımızın tavrını ve dik duruşunu hesap edemediler” dedi.

“ALLAH’IN HUZURUNDA EĞİLİRİZ BİZ ANCAK”
Başkan Fevzi Demirkol, konuşmasının devamında da milletin kendi demokrasisine sahip çıktığını yineledi. Şehitlere de Allah’tan rahmet dileyen Başkan Demirkol, “Demokrasinize, bayrağınıza, milletinize, ezanınıza, dininize, devletinize sahip çıktınız. Şunu söylediniz; mefkûremiz göklerde yüzen al sancak, Allah’ın huzurunda eğiliriz biz ancak dediniz ve kimseye eğilmediniz. Allah sizlerden razı olsun. O gece, daha sonrasın kanını, canını feda ederek, tankların, topların, helikopterlerin önüne çıktılar, mermilere, ateşlere, bombalara hedef oldular. 246 vatan evladı, 246 kardeşimiz şehit oldu. Onların şehadetleriyle bu bayrağı gönderden indirmediler, bu vatanı kanlarıyla bir kez daha sulayarak bize vatan yaptılar” diye konuştu.

“YA ALLAH’TAN KORKUN BU BOMBA SESLERİNİ DE DUYMADINIZ MI?”
Konuşmasının sonunda demokrasi havarilerine de yüklenen Başkan Fevzi Demirkol, şunları kaydetti:
“Demokrasi havarileri, bu insan hakları tüccarları Türkiye’de yapılan bombardımanları görmediler, duymadılar, işitmediler. Ya Allah’tan korkun bu bomba seslerini de duymadınız mı? Hani siz medeniyetin beşiğiydiniz, hani demokrasi sizindi, hani insan haklarında öncüydünüz? Yere batsın onların insan hakları, yere batsın onların demokrasi anlayışı.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.