banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Haliliye Belediyesi kırsalla merkezi ayırmıyor!

 

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahallelerde yol açma, yol yapım ile taziye evlerinin bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. İlçeye bağlı 137 kırsal mahallede planlı olarak çalışmaları yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla vatandaşların da taktirini topluyor. Konuklu kırsal Mahallesi’ndeki imarlı alanlarda yeni yol açma çalışmalarını sürdüren ekipler, bu mahalledeki stabilize yol yapım çalışmalarında da sona geldi.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; Çukurdoruç, Mamuca ve Güçlü Mahalleleri ile Çuukurdoruç kırsal Mahallesi’ne bağlı Erbaş Bölgesi’nde stabilize yol yapım çalışmalarını tamamladı. Yeni yolları mahalle halkının hizmetine sunan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Büyükmirdesi Kırsal Mahallesi’nde de stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Büyükmirdesi’deki çalışmaları da kısa sürede tamamlayarak, yolları mahalle halkının hizmetine sunmayı hedefliyor.

TAZİYE EVLERİNİN BAKIM ONARIMLARI YAPILIYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahallelerde yürüttüğü yol yapım çalışmalarının yanı sıra, taziye evlerinin bakım ve onarım çalışmalarını da yürüyor. Ekipler; Üçkonak, Sarpdere, Dikme ve Akçalı kırsal Mahallelerindeki taziye evlerinde bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları, bu çalışmaları kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.