banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

PARKLAR YENİLENİYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla yaz aylarıyla birlikte vatandaşların uğrak mekanı haline gelen parklardaki yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, vatandaşların sağlıklı spor yapmaları amacıyla eksik bulunan parklara fitness aletleri, çocukların eğlenceli vakitler geçirmesi amacıyla da oyun grupları monte işlemlerini tamamladı. İmam Bakır, Selçuk Polat, Ali Balak ve Arap Hoca parklarına fitness aletleri yerleştiren ekipler, Karşıyaka ve İmam Bakır parklarında da yeni oyun gruplarının montesini tamamlayarak kullanıma sundu. Oyun grubu ve fitness aletlerinin zeminlerinin kauçuk döşeme çalışmaları da en kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.

Öte yandan Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parklardaki bakım onarım, budama ve ağaç bakım çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.