banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

Bu şekilde daha estetik olacaklar!

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelinde vatandaşların yaşam alanı olarak kullanıp, vakit geçirdiği park ve bahçelerde yürüttüğü çeşitli çalışmalarını sürdürüyor. Parklara sağlıklı yaşama destek olmak amacıyla fitness aletleri yerleştiren ekipler, çocukların da eğlenceli zamanlar geçirmelerini sağlamak adına eksik olan oyun gruplarını tamamlıyor. Park ve bahçelerin rutin olarak temizlik çalışmalarını da sağlayan ekipler, ağaçların da bakımlarını aksatmadan sürdürüyor.

KENT ESTETİĞİNE KATKI SAĞLANIYOR
Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı çalışanlar, kent estetiğine ve güzelliğine katkı sağlamak adına da budama çalışmalarını tamamladığı ağaçlara yeni görünüm kazandırıyor. Top, konik, piramit, spiral ve şemsiye şekiller verilerek yeni görünüm kazandırılan ağaçlar, bulunduğu bölgelerde hem dikkat çekiyor hem de farklı görünümüyle vatandaşların ilgilisini çekiyor.

AĞAÇLARA KİREÇ UYGULAMASI
Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ağaçların bakım çalışmaları kapsamında kireçleme uygulamasını da devam ettiriyor. Ağaçlara güzel görünüm sağlanması, gövdelerinin çürümesinin önlenmesi ve haşerelerin zarar vermesinin önüne geçmek için yürütülen çalışma, Haliliye İlçesi’ndeki tüm park ve bahçelerde devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.