banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Haliliye Belediyesi Kırsalda İlaçlama Yapıyor

 

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi, vektörlerin larva dönemlerindeki etkin mücadelesini haşere ve uçkun döneminde de aralıksız devam ettiriyor. Ekipler, gece ve gündüz şekilde merkezdeki çalışmalarına ek olarak kırsal mahallelerde bu mücadelesini sürdürüyor.

Bu kapsamda ilaçlama ekipleri, kırsal mahallelerde ilaçlama çalışmalarını periyodik olarak sürdürerek, vatandaşların rahat bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor. Ekipler; kırsal mahallelerdeki dere kenarlarını, su birikintilerini, ahırları, tezek birikintilerinin bulunduğu alanlarda ilaçlama çalışmalarını yoğun olarak gerçekleştiriyor. Gecede devam eden ilaçlama çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, bu çalışmalarından dolayı Haliliye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Haliliye Belediyesi İlaçlama Birimi; haşere ve uçkunla mücadelede Sağlık Bakanlığı’nca haşerelere karşı kullanılmak üzere ruhsatlandırılmış, onaylanmış ve etkinliği ispat edilmiş ilaçlarla çalışmalarını yürütüyor. Ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde yapılan ilaçlama çalışmaları kapsamında mahalle muhtarıyla da görüşerek, çalışmanın yapıldığına dair tutanak teslim alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.