banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suriye

Şanlıurfa Haliliye ilçesinde Parklar ışıl ışıl

Haliliye Belediyesi, enerji tasarrufu sağlayan tepe aydınlatma armatürleriyle ilçedeki parkları gece ışıl ışıl hale getirdi. Vatandaşlar, gece bambaşka bir görüntüye sahip olan parklarda vakit geçirirken, çocuklarda oyun gruplarında eğlenmenin tadını çıkarıyor.

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yetişkinlerin vakit geçirmek, çocukların ise oyun oynamak amacıyla kullandığı parklarda rutin çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlara daha yaşanılabilir bir Haliliye sunmayı amaçlayan Haliliye Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan parklara sağlık yaşam amacıyla fitness aletleri de yerleştirdi. Ali Şelli ve Arap Hoca Parklarında akvaryum uygulamasına da giden belediye, parkları yaşam alanına çevirmeyi hedefliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların parklarda daha temiz ortamlarda vakit geçirmeleri için de bu kapsamda çalışmalarını düzenli olarak gerçekleştiriyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte akşam saatlerinden, geceye kadar vatandaşların uğrak mekanı haline gelen parklardaki aydınlatma sistemleri de yenilendi. Yüksek enerji tasarrufu sağlayan tepe aydınlatma armatürleri de yerleştirilen parklar, gece ışıl ışıl görünüyor. Bambaşka bir görüntüye sahip olan parklarda vakit geçiren vatandaşlar, Haliliye Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.