banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Paylaşan Eller

Kısas Kutlu Doğum Tiriti İkram Edildi - görüntülü



Kısas Çok Programlı Lise’nin bahçesinde düzenlenen tirit ziyafeti, Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu’nun yaptığı dua ile başladı. Haliliye Belediye Başkanvekili Müslüm Yüksel, Başkan Yardımcıları Haci Kanduza ve Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri Erdal Deniz ve Nihat Kılıç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, İl Müftüsü İhsan Açık ve AK Parti teşkilat üyeleri ile vatandaşların katıldığı ziyafette, duanın ardından vatandaşlara tirit ikramında bulunuldu. Vatandaşlarla sohbet eden Başkanvekili Yüksel de, kurulan kazanların başına geçerek ziyafete katılanlara tirit ikramında bulundu.

Kısas Mahallesi’nde geleneksel olarak devam ettirilen tirit ziyafetine son iki yıldır Haliliye Belediyesinin katkıda bulunduğunu ifade eden Başkanvekili Yüksel, “Haliliye Belediyesi olarak Başkanımız Fevzi Demirkol’un önderliğinde bu organizasyona iki yıldır katkıda bulunuyoruz. Derneğimizden Allah razı olsun” dedi.

Başkan Yardımcı Osman Uludağ ise, “Haliliye Belediyemize bağlı Kısas Mahallesi’nde Çevre ve Yardım Gönülleri Derneği tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla organize edilen tirit ziyafetindeyiz. Belediye olarak başkanımızın talimatlarıyla derneğimize katkıda bulunduk. Halkımızla bugün bir aradayız. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çevre ve Yardım Gönüllüleri Derneği Başkanı İsa Güneş de, Haliliye Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.