banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Haliliye Belediyesi onlarla araçla ilaçlama yapıyor

 

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcıları Aysel Göncü ve Osman Uludağ, birim müdürleriyle birlikte İlaçlama Birimi’nde görevli personellerle bir araya geldi. İlaçlama birimi bünyesindeki araç ve ekipmanları inceleyen Başkan Demirkol, araç ve ekipmanların çalışma prensipleriyle ilgili de çalışanlardan bilgi aldı. İlçede süren ilaçlama çalışmaları hakkında da ilgililerden bilgi alan Başkan Demirkol, ilaçlama da kırsal ve merkez dengesini gözetlediklerine vurgu yaptı.

Yaz aylarında vatandaşların huzur içerisinde vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla ilaçlama çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü anlatan Başkan Demirkol, “Haliliye Belediyesi olarak halkımızın yaz içerisinde sakin bir yaz geçirmeleri ve aynı zamanda yakında idrak edeceğimiz Ramazan Ayı’nı huzur içerisinde huzur içerisinde yaşamaları için elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz. Mevsim itibariyle kar yağışı altında da ilaçlama çalışmalarımız devam etti. Şimdi, mevsim itibariyle haşerenin daha hareketli olduğu günlerde yine ilaçlama çalışmalarımız devam edecektir. Kırsal ve kent dengesini gözeterek, kırsalda da kent merkezinde de belirli aralıklarda ve ilaçlamada hiçbir sınır tanımadan, hiçbir hudut tanımadan elimizden gelen tüm çabayı sarf ederek, sahada ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

15 ARAÇ VE 47 PERSONELLE SAHADAYIZ

İlçe genelinde ilaçlama çalışmalarını 15 araç ve 47 kişiyle sürdürdüklerini anlatan Başkan Demirkol, ilaçlama yapılan mahallelerde denetim amacıyla tutanak aldıklarının altını çizdi. Çalışmalarından dolayı ilaçlama ekibine teşekkür eden Başkan Demirkol, “İlaçlama ekibimiz 47 kişi, 15 araçla sahadayız. 10 ulv cihazı, 4 mist blower cihazı ve çeşitli ekipmanlarımızla sahadayız. Kırsalda da kent merkezinde de, gittiğimiz bölgelerde hem halkımızın haberdar olması ayrıca denetimimiz ikinci bir ayağı olarak gittiğimiz mahallelerde, gittiğimiz bölgelerde ilaçlamayla ilgili muhtarlarımızdan birer tutanak almaktayız. Aynı şekilde ilaçlamamızı periyodik olarak ne zaman, hangi günde yapıldığını takip ediyoruz. İlaçlama ekibimize, refakat eden Başkan Yardımcılarımız Aysel Göncü ve Osman Uludağ’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Demirkol, son olarak “Halkımız güven içerisinde, huzur içerisinde ve inşallah tertemiz bir Haliliye’de haşeresiz bir Ramazan geçirecektir. Bundan herkes emin olsun” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.