banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Halil-Ür Rahman'da (Balıklıgöl) Lale Soğanları Toprakla Buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri bir döneme adını veren lalelerin Halil-ür Rahman’da dikimine başlandı. 

Toprakla buluşan binlerce lale soğanı, bahar mevsiminde Şanlıurfa’nın güzelliğine ayrı bir renk katacak.

10 FARKLI NOKTADA 130 BİN ADET LALE SOĞANI 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerinin çalışmaları neticesinde kent merkezindeki park, bahçe, kavşak ve meydanlara 130 bin adet lale soğanı dikimi yapıldı. 

Bahar mevsiminin gelmesiyle filizlenecek olan lale soğanları Nisan ayı ile birlikte dikildiği yerde bir renk cümbüşü oluşturacak.

11 Nisan Şehir Parkı, Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesisleri, Sakıp’ın Köşkü, GAP 3. Etap, K4 Kavşağı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çevresi,  Urfa City AVM kavşağı, ŞUTİM kapalı yüzme havuzu önü, Akçakale çevre yolu Kuyubaşı kavşağı, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bulunan alanda lale soğanlarını toprakla buluşturdu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.