banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Halil Özcan Mehmet Cafer'e Sert Çıktı: Nefret Söylemlerini Kullanmış

AK Parti'ye yönelik suçlamaları şiddetle ret ettiklerini açıklayan AK Parti Milletvekili Halil Özcan, Mehmet Cafer'in yönetime girememesinden dolayı Şanlıurfaspor'a zarar vermeye çalıştığına dikkat çekerek: "Birileri kendileri yönetimde yer almadığı için sanki Şanlıurfasporun bu duruma düşmesinden çok memnun görünüyor ki AK Parti’ye saldırmak için eline bir koz geçmiş gibi kin ve nefret söylemlerini kullanmış" dedi.

Bundan sonra Şanlıurfasporu hertürlü şahsi hesaplaşmalardan uzak tutularak destek için herkesin elinden geleni yapması çağrısında bulunan Vakil Özcan açıklamasında şunları söyledi:
1-Şanlıurfaspor kongresi yapıldı. Hayırlı olsun yeni yönetim gövdesini koydu Rabbim yardımcıları olsun. Şanlıurfaspor’un zorda kalmasını fırsat bilen bazı zevatlar AK Partimizi, Şanlıurfalı hemşehrilerimizi Basınımızı, STK'mızı  suçlamıştır. Şiddetle reddediyoruz. Kimi takip etmeli

2- Birçok takım inişli çıkışlı süreçten geçmiştir. Önemli olan bundan sonra ne yapılmalıya bakmak. Yeni yönetime nasıl destek olunur. Başarı olunca biz başardık başarısızlık olunca AK Parti suçlu. Yok öyle bir dünya. Şanlıurfaspor siyasete alet edilmemeli.

3- Birileri kendileri yönetimde yer almadığı için sanki Şanlıurfasporun bu duruma düşmesinden çok memnun görünüyor ki AK Parti’ye saldırmak için eline bir koz geçmiş gibi kin ve nefret söylemlerini kullanmış. Kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

4- Bundan sonra Şanlıurfasporu hertürlü şahsi hesaplaşmalardan, siyasi sürtüşmeden uzak tutarak, herkesin elinden gelen desteği vermesi Şanlıurfa’ya karşı bir görevidir. Nihat Çakır ve yeni yönetimine başarılar dilerim. Allah yardımcıları olsun.

Anahtar Kelimeler:
Halil ÖzcanMehmet Cafer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.