banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Halfeti’de Marina Temizliği Yapıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Güneydoğu'nun "Saklı Cenneti Halfeti' de marina ve su üstünde düzenli gerçekleştirdiği temizliğini sürdürüyor. 

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı İç Sular Şube Müdürlüğü ekipleri Halfeti'de suda tekneler yardımıyla marina da ise personeller tarafından düzenli olarak temizlik yapıyor.  

BÜYÜKŞEHİR HALFETİ'DE HİZMETLERİ İLE GÖZ DOLDURUYOR
Güneydoğu'da bozkırın ortasında bulunan ve Birecik Baraj Gölü sayesinde sahil kentini andıran Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde, Büyükşehir'in hizmetleri göz dolduruyor. 

İlçeye marina, yüzen köprüler, otopark, gezici tur tekneleri, sosyal tesisler v.b hizmetler kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan ilçenin temizliğine de ayrı bir önem veriyor.  

Özellikle hafta sonu tüm Türkiye olmak üzere çevre illerden gelen binlerce yerli ve yabancı turistin ilgi gösterdiği ilçede gölet etrafında piknik yapanların gelişi güzel su yüzeyine bıraktığı katı atıkların görüntü kirliliğine meydan vermemesi için çaba sarf eden ekipler, sürekli teknelerle tur atarak adeta mıntıka temizliği yapıyor. 

Temizlik sonrası marinaya yaklaşan teknedeki çöplerin içersinde terlik, kola şişesi, poşetlerin olduğu ise gözlerden kaçmıyor.  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.