banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Halfeti Belediye Başkanı Albayrak mazbatasını aldı

31 Mart yerel seçimlerinde Halfeti’de büyük bir zafer elde ederek seçimi kazanan AK Partili Şeref Albayrak mazbatasını aldı.

Hükümet konağına giden Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Halfeti hakimi Erhan Aktaş’tan belediye başkanlığı mazbatasını aldı. Yüksek Seçim Kurulu Müdürü Kamil Karadaş, Halfeti Halk Eğitim Müdürü Eşref Arıkan, AK Parti Halfeti İlçe Başkanı Av. Canan Onur Seyyar’ın da hazır bulunduğu törende Şeref Albayrak mazbatasını alarak görevine resmen başladı.
Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, yaptığı açıklama da ‘’Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tüm Halfeti’nin belediye başkanıyım. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da ayrıştırmadan, ötekileştirmeden ilçemize hizmet edeceğiz. Gidecek çok yolumuz, yapacak çok hizmetimiz var’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.