banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Haberimiz Ses Getirdi, CHP Çağrıda Bulundu

Ödenek yetersilziğinden duran kavşak çalışmaları halkın tepkisine neden olurken,Konuyla ilgili olarak çıkan haberlere CHP İl Yönetimi, tepki göstererek yetkilileri göreve davet etti.

Geçen Nisan ayında alternatif yolun açılmasında sonra kavşak projesi çalışmalarının az sayıda araçla yürütülmesi uzun zamandır kamuoyunun dikkatlerinden kaçmıyordu. İddiaya göre, ödeneksizlikten dolayı işlerin durma noktasına geldiği. Projenin hızlıca bitirilememesi durumunda okul sezonunun açılması ile birlikte trafiğin çıkılmaz bir hal alacağı.

‘URFA HALKI BÜYÜK BİR MAĞDURİYET YAŞACAKTIR’

CHP İl Başkanı Hayrettin Cıdır, Ruha Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada,”Ş. Urfa Çevik Kuvvet Kavşağı ödeneksizlik dolayı durdurulmuştur. Eğer bu iddialar doğru ise Şanlıurfa halkı büyük mağduriyetler yaşayacaktır. Urfalıların Karaköprü istikametinde büyük sıkıntılar çekeceğini dolayısıyla Türkiye’deki yatırımlarının durduğunun açık göstergesi oluyor.  Yerel yöneticiler bu duruma bir an önce çözüm bulması gerekiyor.”diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.