banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI

Güvenç, Toru'nun imza gününde

Urfa City AVM'de yapılan imza törenine AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve kalabalık bir partili grubu ile katılan Celalettin Güvenç'e vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Celalettin Güvenç imza töreni ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; İbrahim Toru hem siyasette hem de iş hayatında başarılı bir arkadaşımız. Bu başarılarının altındaki tecrübeyi bir kitap çatısı altında toparlayıp okuyucularla paylaştığı için tebrik ediyor kitabının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.İbrahim Toru ise; "Sağ olsunlar AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Celalettin Güvenç ve İl Başkanımız Yusuf Eğilmez ilk kitabımın imza gününe katılarak heyecanımıza ortak oldular. Bu yoğun seçim atmosferinde bizlere zaman ayırma nezaketini gösterdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum" dediToru daha sonra imzaladığı kitabı " Geldiğim Yeri Biliyorum" isimli kitabını imzalayarak Güvenç ve Eğilmez'e takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.