banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Güneybatı Çevre Yolu Önümüzdeki Ay Açılıyor


Vali Celalettin Güvenç’e Karayolları 9. Bölge Müdürü Şamil Gülen ve Yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Güvenç,  Karayolları 9. Bölge Müdürü Şamil Gülen’den yol yapımı ve süreç hakkında bilgi aldı. Çevre yolunun bağlantı köprüsü üzerinde bir açıklama yapan Vali Güvenç, çevre yolunun en geç Ekim ayının ortasında trafiğe açılacağı müjdesini verdi. Vali Celalettin Güvenç, “Karayolları Bölge Müdürümüzle, Şanlıurfa Çevre Yolunu gezdik memnuniyet verici çalışmaları yerinde gördük. Toplam 18 kilometrelik bölüm aşağı yukarı açılışa hazır halde. Zaten fiilende vatandaşlarımız kullanmaya başlamışlar. İnşallah ay sonu veya en geç Ekim ayının ikinci haftası bu 18 kilometrelik yolu trafiğe açarız. Şanlıurfa adına, müteahhitlerimize ve Bölge Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.
Karayolları 9. Bölge Müdürü Şamil Gülen ise, Vali Celalettin Güvenç ve Şanlıurfa halkının kendilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı onur duyduklarını ifade ederek, “Bu işte çok kısa sürede toparlandı. Sayın Valimizin bahsettiği gibi en geç Ekim ayının ikinci haftası trafiğe açıyoruz” dedi.
İncelemenin ardından Ertuğrul Gazi İlköğretim Okuluna geçen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, öğrenci velileri ile öğrencilerle sohbet etti. Okul bahçesinde bulunan çocuklara şeker dağıtan Vali Güvenç, öğrenci velileriyle de görüşerek, özellikle çocukların okullarını aksatmaması ve kız çocuklarının okula gönderilmesi istedi. Vali Celalettin Güvenç’e okul ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.