banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

GÜLLÜBAĞ’DA YENİ YOLLAR AÇILIYOR

Şanlıurfa’nın gelişen ve büyüyen ilçesi Karaköprü’de yeni yerleşim alanlarının açılmasıyla beraber vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak için Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni yollar açarak trafiği rahatlatıyor.

Güllübağ mahallesinde imara açılan yerlerde artan konutlaşmayla birlikte ortaya çıkan yol ihtiyacını gidermek için fen İşleri ekipleri uygun olan yerlerde yeni yollar açarak ilçeye kazandırıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede sürekli büyümeden dolayı yıllardır bir yol seferberliği içerisine girdiklerine dikkat çekerken, Güllübağ mahallesinde de yoğun bir yol açma çalışması gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Başkan Baydilli şunları kaydetti: "Karaköprü'ye daha modern yollar kazandırmak için Fen işleri ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Karaköprü, her sene önemli bir büyüme kat ediyor ve göç alarak nüfusunu katlıyor. Biz de ’yol medeniyettir’ diyerek ilçemize yeni yollar kazandırıyor ve mevcut yolları yeniliyoruz. 

Güllübağ mahallemiz dışında diğer mahallelerimize de ihtiyaçlar dahilinde yeni yollar kazandırıyoruz, alt yapı ve inşaat çalışmaları nedeniyle deforme olan yolları yeniliyoruz. Karaköprü Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle durmadan, yorulmadan hizmetlerimize devam edeceğiz."

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri program dahilinde ihtiyaç olan bölgelerde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2 yıl önce

Türkmen çiftçi bulvarı da yapılsa iyi olacak. Çocuklarımız okula gitmek için kullanıyor. Kısın sıkıntı yasıyoruz