banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Gül Cenal'le ilgili bitmeyen iddialar

Gezi Parkı eylemlerini destekleyen CHP eski Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal ve eşi Gül Cenal, kızlarıyla beraber eylemlere katılmıştı. Gül Cenal ise Başbakan Erdoğan'ı istifaya çağıran kurmaca videosuyla bir anda ülke gündemine oturmuştu. CHP Disiplin Kurulu'na sevk edilen Gül Cenal, baskılara dayanamayıp CHP'den istifa ettiğini açıklamıştı.

RESTORAN OLARAK RUHSAT ALINDI SONRA BARA ÇEVRİLDİ

Haber7, Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bir eğlence merkezi işleten Gül Cenal ve eşiyle ilgili yeni bilgilere ulaştı. Edindiğimiz bilgilere göre, Burhaniye'nin İskele Mahallesi'nde ‘Baykuş' adlı bara sahip olan Gül Cenal, mekanı ilk açtığı zaman restoran olarak açmış ancak daha sonra bu mekan eğlence merkezine dönüştürülünce Burhaniye'nin CHP'li belediye başkanı tarafından mühürlenmiş. Peki, Gül Cenal bu eğlence merkezinin ruhsatını nasıl mı almış?

BAR AÇILIŞIN YAPILDIĞI GÜN MÜHÜRLENDİ

15 Temmuz 2012 tarihinde ‘Baykuş' adlı barı Kenan Doğulu'nun kardeşi Ozan Doğulu'nun verdiği konserle görkemli bir açılış yapan Gül Cenal ve Faruk Cenal büyük bir mutluluk yaşarken, CHP'li Belediye Başkanı Fikret Akova eğlence merkezi ruhsatı olmadığı ve yüksek desibelde ses çıkartarak çevreyi rahatsız ettiği için mekanı mühürledi.

GÜL CENAL SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ; EŞİ İSE İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Burhaniye'de yayın yapan ‘Körfez'de Ses' adlı dergiden alınan bilgiye göre; bu olanlar karşısında şok olan Gül Cenal sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırılır. Bu olaydan birkaç gün sonra ise Gül Cenal'in eşi CHP eski Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal intihar girişiminde bulunur ve hastaneye kaldırılır.

BAŞKAN'A HAKARETLER YAĞDIRIP AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER

Faruk Cenal'i ‘geçmiş olsun' ziyaretinde bulunmak için için hastaneye giden Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, burada Gül Cenal'in hışmına uğrar. Akova'ya büyük tepki gösteren Gül Cenal, belediye başkanına hakaretler yağdırdıktan sonra ağza alınmayacak küfürler savurur.

GÜL CENAL, BELEDİYE BAŞKANINI HASTANEYE ALDIRMADI

Yaşanan olayların sorumlusu olarak gösterilen Akova'yı hastaneye sokmayan, Burhaniye'de de ‘Deli Gül' olarak bilinen Gül Cenal, kullandığı sözlerle Akova'yı yerin dibine sokar. Beklemediği tepki karşısında ağzını açamayan Akova'nın hastaneyi terk ettiği öğrenildi.

BELEDİYE BAŞKANI PES EDER VE RUHSATI VERİR

Olayın Burhaniye'de ayyuka çıkmasından sonra CHP eski Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal ile Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova'nın arasına büyük bir bozukluk girer. Konunun çok uzamasını istemeyen ve olanların CHP'ye zarar verdiği düşünen Fikret Akova sonunda pes eder ve Gül Cenal'in işlettiği ‘Baykuş' isimli eğlence merkezine ruhsat vermek zorunda kalır. 

omer.sut@haber7.com

Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.