banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Fevzi Demirkol Arnavutlukta kalp krizi geçirdi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un kalbi gittiği Balkan ülkelerindeki yoğun tempoya dayanamadı. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen Demirkol, Arnavutluk’taki bir Alman Hastanesinde tedavi altına alındı. 

Arnavutluk’ta tam teşekküllü bir Alman Hastanesi'nde tedaviye alınan Demirkol’un sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Fevzi Demirkol bu yıl düzenledikleri iftar yemekleri ile Balkan ülkelerindeki Müslümanların yanında oldu. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Mahmut Kaçar ve Mehmet Ali Cevheri, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Yahya Akman ve belediye meclis üyeleri ile Kosovalı yetkililerin katıldığı iftara, katılım yoğun oldu. 

ÜSKÜP VE PİRİŞTİNA’DA İFTAR YEMEĞİNE KATILDI 

Başkan Fevzi Demirkol 26 Haziran'da ise beraberindeki heyet ile birlikte Üsküp’teki iftara katıldı. Koliçan bölgesindeki iftara katılanlarla görüşen Başkan Demirkol, iftar ikramına da eşlik etti. Demirkol, burada verdiği mesajda 2 bin 105 kilometre uzaktan gelerek burada aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

TİRAN’DA YETİM ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

 İftar programlarının son programı ise Arnavutluk’un başkenti Tiran’da yapıldı. Tiran Meydanı’ndaki iftarda Tiran’daki yetim çocuklar ve aileleriyle bir araya gelindi. Üç ülkede yapılan iftar yemeğine katılan Balkan vatandaşları, Haliliye Belediyesi’ne yaptığı bu büyük hizmetten dolayı teşekkürlerini iletti.

ARNAVUTLUK’TA FENALAŞTI 

Arnavutluk’taki iftar yemeğinden sonra Başkan Fevzi Demirkol’un yoğun programda kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Daha sonra Başkan Demirkol, Arnavutluk’ta bulunan tam teşekküllü bir Alman Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Demirkol’un sağlık durumunun iyiye gittiği kaydedildi.

Ajansurfa.com'un edindiği bilgilere göre Demirkol’la birlikte giden bazı belediye meclis üyeleri Şanlıurfa'ya dönerken, bazıları ise Demirkol’un yanında kaldı. 

kaynak: ajansurfa.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.