banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Erdoğan Başbakan PKK

Birecik’e Modern Spor Kompleksi Ve Semt Pazarı



Birecik'te şehirleşmenin her alanında çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, gençleri sportif aktivitelere yönlendirmek için ilçenin Meydan Mahallesi Top Sahasının yer aldığı bölgede spor kompleksi, Karşıyaka Mahallesi Küçük Sanayi Sitesinin karşısındaki alanda ise semt pazarı yapmak için kolları sıvadı.
2 bin 100 metrekarelik bir alan üzerinde futbol ve basketbol sahası olacak şekilde yapılması planlanan spor kompleksinin kısa bir sürede tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulması hedefleniyor.
Öte yandan bin 590 metrekarelik bir arazi üzerinde kurulması planlanan semt pazarı, inşaat çalışmalarının tamamlanması ile yeni alan ilçe halkının hizmetine sunulacak.
Projelerin temel atma töreni ise 16 Temmuz 2016 (Cumartesi) tarihinde Küçük Sanayi Sitesinin karşısındaki alanda saat 15.00'de Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin katılımı ile gerçekleştirilecek.
Yapılacak olan semt pazarı ve spor kompleksi temel atma törenine tüm Bireciklileri davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, projelerin ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.
BİR SONRAKİ DURAK CEYLANPINAR OLACAK
Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde spor kompleksleri ve modern semt pazarı yapımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay Akçakale'de aynı hizmet için temel atım programı düzenlemişti.
16 Temmuz Cumartesi günü Birecik'te temel atımı düzenleyecek olan Büyükşehir önümüzdeki günlerde de bu kez Ceylanpınar'da spor kompleksi ve semt sahası temel atımını gerçekleştirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.