banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Gaziantep'te amcaoğullarının tartışması kanlı bitti:1 ölü

Gaziantep’in merkez Şehitkamil ilçesi Hacıbaba mahallesinde meydana gelen olayda ilkin sözlü olarak başlayan amcaoğullarının tartışması kavgaya dönüşünce S.Y, ruhsatsız tabancası ile amcasının oğlu M. Y.'ye 4 el ateş ettiği ileri sürüldü..

Edinilen bilgiye göre olay, Hacıbaba mahallesi Göllüceli Cafer Sokakta bir kıraathanede meydana geldi.  aralarında daha önceden husumet olan S.Y ile M.Y, karşılaştıkları kıraathanede tartışmaya başladılar.

Tartışmanın büyümesi üzerine S. Y. belindeki ruhsatsız tabanca ile amcasının oğlu M.Y.'ye   ateş açtı. Aldığı 4 kurşunla ağır  şekilde yaralanan M. Y. olay yerine çağrılan ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesine götürülürken yolda yaşamını yitirdi.

M. Y.’nin cesedi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, olay yerinden kaçan S.Y.’nin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.