banner2
Öne Çıkanlar Urfa Eyyübiye Diyarbakır Şırnak Gaziantep

Son Dakika - 9 kişinin katil zanlısı Yusuf Taş ile ilgili flaş gelime!


Gaziantep’te ayrı yaşadığı ve kendisinden boşanmak istediği eşi Tuğba Taş ve 8 yakınını öldürdüğü iddiasıyla dün İzmir’e gideceği ve buradan da Yunanistan üzerinden İtalya’ya gitmek için bindiği otobüste yapılan operasyonla yakalanan Yusuf Taş, dün akşam yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı Taş ile birlikte zanlıya yardım ettiği ileri sürülen babası Halil Taş, kardeşi Şerif Taş ve dayısı Arif Toz’da gözaltına alındı.

Taş’ın babası, kardeşi ve dayısı da gözaltına alındı

Alınan bir ihbar üzerine dün akşam saatlerinde İzmir'e gideceği sırada otogarda bindiği otobüste çok sayıda polisin katıldığı operasyonla yakalanan Taş, gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Taş’ın emniyetteki ifadesi devam ederken, Taş’a yardım ettiği öne sürülen babası Halil Taş, kardeşi Şerif Taş ve dayısı Arif Toz’da gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadesinde sık sık ağladı

İzmir otobüsünde dün gece polis tarafından yapılan operasyonla yakalanan Yusuf Taş ile kendisine yardımcı olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan babası, kardeşi ve dayısının emniyetteki sorgulaması tamamlanırken, zanlılar bu gün geniş güvenlik önlemleri altında Gaziantep Adliyesine sevk edildi.

Babası, kardeşi ve dayısı ile birlikte adliye sevk edilen Taş’ın adliyeye götürüldüğü esnada ağlayarak sinir krizi geçirmesi dikkat çekerken, Taş’ın emniyetteki ifadesinde de sık sık ağladığı belirtildi.

Sorgulamasında sık sık ağlama krizine girdiği belirtilirken, Taş’ın sorgulamasında cinayetleri işleyip işlemediğini bilmediğini ve eşi ile birlikte 9 kişiyi öldürdüğünü hatırlamadığını söylediği ifade edildi.

İtalya’ya kaçacağını itiraf etti

Öte yandan Taş’ın emniyetteki ifadesinde Yusuf Taş adına İzmir'e gidecek otobüs biletini kardeşi Şerif Taş'ın aldığı ve 55 gün boyunca sürekli kaçak bir hayat yaşadığını ve bunun üzerine İzmir’e giderek buradan da Yunanistan’a, ardından İtalya’ya kaçacağını itiraf ettiği öğrenildi.

Yusuf Taş’ın cinayeti işlediği silahın ise gözaltına alınan babası Halil Taş’ın evinde yapılan aramada ele geçirildiği belirtildi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.