banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Son Dakika-19 adliye personeli gözaltına alındı

 

Gaziantep’te 15 Temmuz darbe girişimi kapsamında başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 19 adliye personeli gözaltına alınırken, adliye çalışanlarının odalarında arama yapılarak bazı evraklara el konuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında Gaziantep Adliyesine operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, adliyeye giriş ve çıkışlara izin verilmedi. Adliye çalışanlarının odalarında arama yapılarak bazı evraklara el konulurken, 19 kişi ise gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirilen 19 kişi sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Adliye çalışanlarına yönelik başlatılan soruşturma devam ederken, gözaltı sayısının da artabileceği belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.