banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Bir felaket haberi daha! Yolcu otobüsü takla attı: 4 ölü 31 yaralı

Nurdağı-Gaziantep Karayolunun 16’ıncı kilometresinde Antalya’dan Batman’a gitmekte olan bir yolcu otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle bariyerlere çarpıp takla atarak devrildi. Kazada 4 yolcu olay yerinde hayatını kaybederken, otobüs şoförü ile birlikte 31 kişi yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde Nurdağı-Gaziantep Karayolunun 16’ıncı kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet İ, yönetimindeki 01 EHD 31 plakalı yolcu otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle takla atarak devrildi.

Kazada otobüsün altında kaldığı öğrenilen 4 yolcu olay yerinde hayatını kaybederken, kazada sürücü Mehmet İ. ile birlikte 30 yolcu ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla Gaziantep'teki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybedenlerin cenazesi ise olay yerindeki ilk incelemelerin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken yaralılardan 5'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle Nurdağı-Gaziantep Karayolunun Gaziantep'e gidiş istikameti yaklaşık 3 saattir ulaşıma kapalı tutulurken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ayrıntılar gelecek… (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.