banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Gaziantep Valisi esnafları ziyaret etti

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Tarihi Antep Çarşısı ve Kale altı esnafını ziyaret etti. Vali Yerlikaya ziyaret esnasında tarihi mekanlar hakkında bilgi  aldı.

Vali Yerlikaya’nın tarihi çarşı esnaf ziyaretine İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergün Özuslu’da katıldı.

Yerlikaya ziyaretlerine Kale altından başlayarak Kültür Yolu istikametindeki tarihi ve kültürel mekanlardan Bakırcılar Çarşısı, Zincirli Bedesten, Hz. Yuşa Peygamber Türbesi, Elmacı Pazarı ve civarındaki esnafları gezdi.

Çarşı esnafına "Hayırlı işler" temennisinde bulunan Vali Yerlikaya, esnafların yaktığı ateşle ısınarak onlarla bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaflar, "Valimizin ziyareti bizi çok sevindirdi. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ziyaretten çok mutlu olduk. Beklemediğimiz bu ani ziyaret, esnafı heyecanlandırdı. Soğuk havada bizleri ziyaret eden Valimize çok teşekkür ediyoruz.” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Vali Ali Yerlikaya’nın esnaf ziyareti Bayazhan’da sona erdi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.