banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Gastroantep Festivalinde Şanlıurfa Standına Yoğun İlgi  

Büyükşehir Belediyesi, gastronomi alanında Şanlıurfa değerlerinin tanımını sürdürüyor. Gerek yurt içi gerekse yurt dışında katıldığı platformlarda Şanlıurfa yemek kültüründen örnek sunumlar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, son olarak Gaziantep Gastronomi Festivali'nde (GastroANTEP) yerini aldı. 
Festival ilk olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız'ın da katılım gösterdiği kortej yürüyüşü ile başladı. Antep Kalesi önünde başlayan kortej yürüyüşü öncesi sanatçı Kutsi mini bir konser verirken festivalde Şanlıurfa rüzgarı esti. Şanlıurfa yöresine ait yemeklerin ve damak tadından örneklerin sergilendiği stantta ikramı yapılan çiğköfte ve peynirli helvaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Festivalde Büyükşehir Belediyesi özellikle Göbeklitepe'nin tanıtımına da ağırlık verirken, Göbeklitepe'ye yönelik bilgi içeren materyaller vatandaşlara dağıtıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.