banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Gasp iddiasıyla bir kişi tutuklandı

Mardin Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Gasp ve Kapkaç Olaylarının Aydınlatılmasına” yönelik sürdürülen çalışmalar neticesinde 2 ayrı gasp ve bir kapkaç olayının failinin gözaltına alındığı belirtildi.  Açıklamada, şahıs hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı Adli Makamlarca tutuklanarak Mardin Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildiği kaydedildi.

Açıklamanın devamında, “Kızıltepe ilçesinde bir bayanın çantanın gasp edilmesi ve iki kişiye ait cep telefonunun gasp edilmesi olaylarının aydınlatılması ve faillerinin yakalanmasına yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında kapkaç ve gasp olaylarının faili olduğu tespit edilen Ş.Y (19) isimli şahıs gözaltına alınmıştır. Şahıs hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı Adli Makamlarca tutuklanarak Mardin Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir.” denildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.