banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Furkan Vakfının konferansı iptal edilince kadınlar eylem yaptı

Şanlıurfa'da günlerdir tanıtımı yapılan ve bugün öğleden sonra Şair Nabi Kültür Merkezi'nin yapılması beklenen konferans "elektrik arızası" nedeniyle iptal edilince konferansa katılmak üzere salona gelen kadınlar salona alınmayınca eylem yaparak bu durumu protesto ettiler. 

Furkan Vakfı'nın bugün saat 14.00'te düzenleyeceği konferans için tahsis edilen Şair Nabi Kültür Merkezi'nin büyükşehir belediyesi tarafından "elektrik arızası" olduğu gerekçesiyle iptal edilmesi tepkiyle karşılandı.

Kadınlar Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan büyükşehir belediye binası önünde eylem yapıyor. Bugün yapılacağı duyurulan konferansa Semra Kuytul, "Ramazan ve Kur'an'ın Mesajı" konusunda konuşmacı olarak katılacaktı.

Salon tahsisinin iptal edildiğini öğrenen kadınlar ellerinde taşıdıkları dövizlerle belediye yetkililerini protesto ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.