banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Flaş Gelişme! Süleymaniye'de Dönüşüm Başladı

İhtiyaçları karşılama noktasında yolların genişletilmesi için çalışma başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Süleymaniye Mahallesinde kamulaştırma çalışması başlattı. 

Bu kapsamda Süleymaniye Mahallesinde 25 metrelik yol açmak için kamulaştırılması gereken yapılardan, 65 bağımsız yapının yıkım çalışmalarına başlandı. 

Kalan yapılarla ilgili kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kendi ekip ve ekipmanlarıyla bölgede güvenlik önlemi alarak bağımsız yapıların yıkımına başladı. 

Bağımsız yapıların yıkımı ile birlikte Süleymaniye Mahallesi, Salih Özcan Bulvarı ile İpekyol Mahallesini birleştiren bağlantı yolunda ulaşım daha kolay olacak.

Trafik akışını hızlandıracak olan yol 25 metre genişliğinde olacak. Yapıların yıkım işlemleri en kısa sürede tamamlanarak yol vatandaşların hizmetine sunulacak.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.