banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Fırıncılar'dan Urfalıları Üzecek Karar: Yasaklandı!..

Şanlıurfalıların sabah kahvaltısında vazgeçemediği közlemiş birber ve patlıcanın yanı sıra öğlen ve akşam fırında pişmiş tepsilere yasak getirildi.

Şanlıurfa Fırıncılar odası tarafından alınan karar gereği Cumartesi ve pazar günü uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı süresince fırınların önündeki yığılmaları azaltmak amacıyla tüm yemek ve közlemelerin yasaklandığı açıklandı. 

SOSYAL MESAFE KORUNSUN DİYE KARAR ALINDI

Konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, pişirmelerden dolayı fırınların önünde yığılmalara neden olduğu, bu da sosyal mesafenin korunması konusunda sıkıntılara neden olduğunu dile getirdi.
Fırıncı esnafının, fırınların önünde kimsenin durmasına müsaade etmemesini isteyen Oda Başkanı Karaatlı açıklamasında şunları söyledi: "Sokağa çıkma yasağı uygulanacak Cumartesi ve Pazar günü fırın önlerinde yığılmanın önüne geçmek için pişirme pişirilmesi yasaklanmıştır. Her sokakta mevcut bulunan fırınlarımızdan, caddelere çıkmamak koşulu ile her evden bir kişi (65 yaş altı 20 yaş üstü) sokağındaki fırından ekmeğini alıp evine dönebilir. Fırın işletme sahibi fırın önünde kimsenin durmasına müsaade etmeyecektir."

Başkan mehmet emin Karaatlı, tüm fırıncılara bu konuda bilgi verildiğini belirterek, vatandaşlarında bu zaruri durumu göş görerek anlayışla karşılamalarını beklediğini belirterek herkesin uyması gerektiğini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
d.eyup 4 yıl önce

çok yerinde bir karar hatta hepten yasaklanmalı

Avatar
İsminin açıklanmasını istemeyen Urfalı Ev Hanımı 4 yıl önce

Olamaz 2 gün ne yemek yapcaz??